Produse pentru fenex dm preţ pulbere (9)

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Pudra de zer demineralizată (DEMI) este obținută prin îndepărtarea unei părți din mineralele din zerul dulce lichid. În funcție de scop, sunt combinate multe tehnici: schimb de ioni, electrodializă, ultrafiltrare, microfiltrare sau nanofiltrare. Foodcom S.A. oferă o gamă largă de pulberi demineralizate conform cerințelor: - 20% pudră de zer demineralizată - un excelent agent de umplutură fără gust sărat, - 40%, 50% pudră de zer demineralizată - cele mai populare pentru fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie, - 70% pudră de zer demineralizată, - 90% pudră de zer demineralizată. Pudra de zer demineralizată (90% demineralizare) este adesea utilizată în fabricarea laptelui praf pentru sugari. Aceasta permite obținerea unei compoziții mai apropiate de laptele matern.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Făină de Năut 1000g

Făină de Năut 1000g

Năutul este o leguminoasă dintr-o grupă de plante cu păstăi. Năutul este o sursă excelentă de proteine și aminoacizi esențiali, astfel încât poate înlocui carnea. Este o sursă de carbohidrați complecși și fibre. Năutul oferă organismului diverse vitamine și minerale, inclusiv cantități semnificative de fosfor, vitamina B9, fier, zinc, magneziu și potasiu. De asemenea, conține acizi grași nesaturați. Năutul are un conținut scăzut de calorii și un indice glicemic redus, iar fibra pe care o conține ajută la reducerea nivelului de trigliceride și a colesterolului „rău”. Năutul este apreciat în special de vegani și de persoanele cu alergii. Făina de năut este obținută din aceste leguminoase și, prin urmare, această făină se caracterizează printr-un conținut unic de proteine, în timp ce gustul său este similar cu cel umami. Indicele glicemic al acestei făini este aproape de două ori mai mic decât cel al făinii de grâu, având doar 35.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Pudră de Orz Tânăr 1000 G Vivio

Pudră de Orz Tânăr 1000 G Vivio

Știai că persoanele alergice la grâu, orz și alte cereale aproape niciodată nu reacționează cu alergii la iarba verde a acestor cereale? Orzul tânăr, cunoscut și sub numele de orz sau sânge verde, este o modalitate naturală de a oferi corpului doza necesară de proteine, minerale, vitamine și enzime. Datorită conținutului său bogat în nutrienți, orzul tânăr ajută la menținerea sănătății și bunăstării. Iarba de orz este o sursă naturală de vitamine, proteine, minerale. Este o sursă de vitamine B6, C, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc. Are un conținut ridicat de fibre. Iarba celor mai multe cereale conține, de asemenea, urme de vitamina B12. Acumularea contribuie la coagularea adecvată a sângelui, ajută la funcționarea corectă a mușchilor și este necesară pentru menținerea sănătoasă a oaselor și dinților. Magneziul contribuie la reducerea oboselii și a epuizării, ajută la funcționarea corectă a sistemului nervos, precum și...
Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă sau aurie prin metode uscate și umede. În etapa de uscare, coaja mazărei este îndepărtată mecanic și măcinată. Ulterior, făina de mazăre este recuperată și, datorită proprietăților sale hidrosolubile, proteinele sunt separate prin centrifugare și colectate. Produsul final de proteine din mazăre este o pulbere bej cu un gust pur.
Făină de grâu bio tip 750 - 1kg

Făină de grâu bio tip 750 - 1kg

Făina de grâu tip 750 este obținută din fermele din Bieszczady, care au un certificat ecologic. Aceasta este unul dintre cele mai populare tipuri de făină, obținută din boabe de grâu măcinate. Grâul, datorită conținutului de proteină (gluten), conferă elasticitate produselor de panificație și le face să se sfărâme mai puțin. <strong>compoziție:</strong> grâu <strong>Valoare nutrițională la 100g</strong> Valoare energetică 1450KJ/342kcal - 17% RDA* grăsimi 1.8g - 2.6% dintre care acizi grași saturați 0.7g - 3.5% carbohidrați 68g - 26% dintre care zaharuri 0.5g - 0.6% fibre 2.9g proteine 12g - 24% sare 0.01g - 0.2% *valoare de referință a alimentelor <strong>utilizare</strong> făina de grâu tip 750 este perfectă pentru coacerea pâinii și a tuturor produselor de patiserie sărate și dulci. Ideală pentru clătite, vafe sau ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri. <strong>Note</strong> A se păstra într-un loc uscat și răcoros, în ambalaj bine închis.
Lapte integral praf (FCMP)

Lapte integral praf (FCMP)

Laptele praf integral este un produs lactat obținut prin evaporarea laptelui de vacă integral pasteurizat proaspăt. Produsul este, de asemenea, denumit Lapte praf integral, în funcție de regiune. Laptele praf integral are multe utilizări în industria alimentară. Este utilizat în principal în industriile de cofetărie, ciocolată și înghețată, precum și în industria panificației. De asemenea, este folosit în producția de alimente congelate, băuturi pe bază de lapte, supe instantanee etc.